O nama

Trgovačko društvo Rudej d.o.o. osnovano je 29. listopada 2014. godine Odukom o osnivanju trgovačkog društva za obavljanje komunalnih djelatnosti na 10. sjednici Općinskog vijeća Općine Okrug. Općina Okrug povjerila nam je odgovoran posao svakodnevnog održavanja čistoće na svom području što uspješno i kvalitetno obavljamo već niz godina.  Na taj način ispunjavamo ciljeve Društva, odgovarajuća usluga održavanja čistoće mjesta, groblja, plaža, javnih površina, javnih parkinga, čišći Okrug, i maksimalna pomoć i usluga u komunikaciji s građanima u svezi s djelatnostima za koje je Društvo registrirano.

Nadalje, djelatnosti Društva Rudej d.o.o. su održavanje čistoće, skupljanje i odvoz komunalnog otpada, skupljanje i odvoz glomaznog otpada, održavanje javnih površina, održavanje nerazvrstanih cesta (u jednom dijelu), održavanje groblja, održavanje i upravljanje prostora gdje se pružaju usluge prometa živežnim namirnicama i drugim proizvodima (tržnice na malo), upravljanje i održavanje parking prostorima, upravljanje i održavanje komercijalno-rekreativnih sadržaja.

Daljnji rad našeg Društva uvelike ovisi i o ulozi naših sugrađana koju su proteklih godina postali  produžena ruka Društva na način da su postali aktivni i nezaobilazni dio sistema odvajanja posebnih vrsta otpada, pridonoseći sustavu recikliranja otpada u svakom smislu , a za svoj „rad“ nagrađeni su čišćim zrakom i uređenim, čišćim mjestom, kvalitetnom uslugom odvoza otpada organiziranom na suvremen način, a u budućnosti nadamo se kao rezultat i umanjenim računima za uslugu odvoza komunalnog otpada.

Za sve pohvale, primjedbe, upite, prijedloge kao do sada stojimo na raspolaganju svakim radnim danom putem maila ili osobno u prostorijama tvrtke.

Ove web stranice jedan su od načina na koji nam Vi, cijenjeni potrošači, možete uputite vaše prijedloge, pohvale, primjedbe.

Zahvaljujemo na posjeti i suradnji!