Dobro došli na web stranice RUDEJ d.o.o.

 Održavanje čistoće, skupljanje i odvoz komunalnog otpada, te  skupljanje i odvoz glomaznog otpada, održavanje javnih površina, održavanje nerazvrstanih cesta.održavanje i gradnja groblja, održavanje javne rasvjete, (nakon isteka koncesije), održavanje i upravljanje prostora gdje se pružaju usluge prometa živežnim namirnicama i drugim proizvodima (tržnice na malo), upravljanje i održavanje parking prostorima,upravljanje i održavanje Lućica, operativnih obala i sidrišta na području Općine,upravljanje i održavanje komercijalno-rekreativnih sadržaja. 

Ove web stranice jedan su od načina na koji nam Vi, cijenjeni potrošači, možete uputite vaše prijedloge, pohvale, primjedbe.

                                                           Obavijest!

 

Odvoz miješanog komunalnog otpada od 18.rujna 2017. obavljat će se prema zimskom rasporedu svaki drugi dan (ponedjeljak, srijeda i petak). Glomazni otpad ovdozi se dva put tjedno (utorkom i četvrtkom), a otpad je potrebno prijaviti u prostorijama trgovačkog društva.

Građane koji odvajaju otpad (papir, staklo, plastika) obavještavamo da se "zeleni otoci" nalaze se na dvije lokacije: kod novog groblja (Okrug Gornji), te pokraj igrališta (Okrug Donji).

 

 

 

O nama

o nama

Trgovačko društva za obavljanje komunalnih djelatnosti na području Općine Okrug.

Saznajte više...

Dokumenti

cvijet1

Pregledajte naše dokumente, pronađite ono što vas zanima, istražite više o našem radu.

Saznajte više...

Kontakt

cvice

Kontaktirajte nas, pošaljite nam upit, saznajte kako lako doći do nas.

Saznajte više...

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com